Μποχωρίδης: Ελπίζω η αλλαγή έδρας να μας επηρεάσει θετικά

Μπάσκετ 13 Δεκεμβρίου 2019, 21:42

Στο κλειστό του ΒΑΚ αντί για τα "Δύο Αοράκια" θα υποδεχθεί την Κυριακή (15/12, 17:00) τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος ο ΟΦΗ με τον Μποχωρίδη να εύχεται η αλλαγή έδρας να επηρεάσει την Κρητική ομάδα μόνο θετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ του ΟΦΗ, Νίκου Μποχωρίδη, τόσο για το ματς με τα Μελίσσια που προηγήθηκε όσο και για εκείνο με τη Μεγαρίδα που ακολουθεί:

«Το παιχνίδι με τα Μελίσσια ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, τόσο στο βαθμολογικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Και αυτή την εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, διότι δεν υπάρχει το περιθώριο χαλάρωσης. Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα την Κυριακή, την Μεγαρίδα, η οποία είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ελπίζω η αλλαγή έδρας να μας επηρεάσει μόνο θετικά, καθώς αν ο κόσμος μας βοηθήσει με την παρουσία του και γεμίσει το ΒΑΚ θα γίνει μια καυτή έδρα. Περιμένουμε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου και τους φίλους του ΟΦΗ να έρθουν στο γήπεδο και να μας δώσουν ώθηση με την φωνή τους για ακόμα μια νίκη.»

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας μπήκε στην τελική ευθεία. Στη σημερινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες. Επόμενη και τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου στο ΒΑΚ.

zgas

Rabona ad