Μποχωρίδης: Δώσαμε το 100% του εαυτού μας

Μπάσκετ 15 Δεκεμβρίου 2019, 22:33

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης και ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στη νίκη της Κρητικής ομάδας επί της Μεγαρίδας. Ο λόγος για τον Νίκο Μποχωρίδη που πέτυχε 21 πόντους με τρία τρίποντα.

Μετά τη λήξη του (νικηφόρου) αγώνα στο κλειστό του ΒΑΚ ο καλαθοσφαιριστής του ΟΦΗ δήλωσε:

«Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το χρειαζόμασταν πάρα πολύ, μετά το διπλό που κάναμε στα Μελίσσια. Είχαμε μια ειδική συνθήκη καθώς παίξαμε στο ΒΑΚ αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε σπίτι μας.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά και ίσως έπαιξε ρόλο και το άγχος, αλλά δώσαμε το 100% του εαυτού μας και μπορέσαμε και πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα αλλά με δουλειά, υπομονή και την βοήθεια του προπονητή μας προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω τα κακά αποτελέσματα γιατί δεν μας άξιζε η εικόνα που είχαμε παρουσιάσει μέχρι τώρα ειδικά και στο πρώτο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω όπου κάναμε μια πολύ κακιά ήττα και πιστεύω ότι κατά την διάρκεια της χρονιάς θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι.»

zgas

Rabona ad