Μπουζάκης για 6άδα και αδειοδοτήσεις: Περιμένουμε τις εξελίξεις

Χανιά Face Control | 30 Μαρτίου 2018, 18:09

Το athlitiko ζήτησε την άποψη ενός διοικητικού από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό για το σενάριο να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ περισσότερες ομάδες πέραν των δύο από τη Φούτμπολ Λιγκ μετά το θέμα που έχει προκύψει με τις αδειοδοτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Μπουζάκης είναι αυτός που τοποθετείται για το εν λόγω θέμα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι, «το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή, περιμένοντας την εξέλιξη του θέματος. Είμαστε σε αναμονή. Οταν οριστικοποιηθεί κάτι θα το δούμε. Τώρα είναι όλα ρευστά σε αυτό το θέμα».

Από εκεί και πέρα, ο Χανιώτης παράγοντας ο οποίος είναι… καινούργιος στη διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού τονίζει ότι αν κι εφόσον προκύψει τέτοιο ένα ζήτημα και η ομάδα του είναι μέσα στην 6άδα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για ν’ ανταποκριθεί την πρόκληση. «Να είσαστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν και θα είμαστε έτοιμοι σε όλα τα κομμάτια του παζλ που χρειάζονται», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξη του Λευτ. Μπουζάκη.

Τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την ομάδα, αλλά και γενικά για τους συλλόγους της Φούτμπολ Λιγκ, σχετικά με τύχη που θα έχουν οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ με τις αδειοδοτήσεις. Ως ΑΟΧ/Κισσαμικός, πώς βλέπετε αυτό το πολύ ευαίσθητο ζήτημα;

Το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή, περιμένοντας την εξέλιξη του θέματος. Είμαστε σε αναμονή. Οταν οριστικοποιηθεί κάτι θα το δούμε. Τώρα είναι όλα ρευστά σε αυτό το θέμα.

Εάν κι εφόσον υποτεθεί ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μέσα στην 6άδα στο τέλος της σεζόν και τεθεί ένα τέτοιο σενάριο, είναι έτοιμος ν’ ανταποκριθεί σε μια τέτοια πρόκληση; Απ’ όλες τις πλευρές.

Πρώτα απ’ όλα, το θέμα είναι η ομάδα να καταφέρει να είναι στις πρώτες έξι θέσεις. Οταν με το καλό γίνει αυτό και τερματίσουμε μέσα στην 6άδα, κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητές μας, να είσαστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν και θα είμαστε έτοιμοι σε όλα τα κομμάτια του παζλ που χρειάζονται.

Στα τελευταία παιχνίδια, η ομάδα έχει γνωρίσει ήττες μέσα στο γήπεδό της από αντιπάλους που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία (Εργοτέλης) ή πιο ψηλά (Αρης, Παναχαϊκή). Γιατί συνέβη αυτό και πόσο σας έχει στενοχωρήσει;

Μεγάλη στεναχώρια κυρίως για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Τελείωσε το παιχνίδι και όλα τα παιδιά με ρωτούσαν γιατί υπάρχει αυτή η γκρίνια από τον κόσμο ενώ είμαστε στην 4η θέση. Ηταν πολύ δύσκολες μέρες… Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας! Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι αυτά. Προχωράμε ενωμένοι, η διοίκηση είναι ικανοποιημένη με το τεχνικό τιμ και απ΄ όλα τα παιδιά. Αυτή η ομάδα κάνει υπέρβαση ήδη, διότι μην ξεχνάμε πώς ξεκίνησε φέτος η χρονιά. Πρέπει όλοι να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας και να την ενθαρρύνουμε σε κάθε παιχνίδι. 

Ποιος είναι τελικά ο στόχος της ομάδας; Αλλαξε στην πορεία της σεζόν και μετά την πολύ καλή πορεία των παιδιών;

Ο στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί. Τώρα που έγινε αυτό πραγματικότητα, ο στόχος έχει αλλάξει και λέμε αν μπορούμε να είμαστε μέσα στην 6αδα γιατί όπως είπα ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Πάντως, ό,τι και να γίνει σε αυτή την ομάδα, σε αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Πώς είναι το πρωτάθλημα φέτος και ως μέλος της διοίκησης ο ίδιος πώς το ζεις εκ των έσω; Ποια είναι τα βασικά μειονεκτήματα και από την άλλη υπάρχουν έστω κάποια πλεονεκτήματα;

Η ομάδα διοικείται πολύ σωστά. Εχει ένα πολύ δυνατό πρόεδρο, ένα συμβούλιο ενωμένο, σαν μια γροθιά, που λύνει ό,τι πρόβλημα παρουσιάζεται. Το μειονέκτημα είναι οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας αλλά πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το λύσει. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι έχουμε όραμα και όρεξη για δουλειά, οπότε όλα θα έρθουν.

Το καλοκαίρι συντελέστηκε μια συνεργασία ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικό. Πώς εξελίσσεται μέχρι τώρα, είσαστε ευχαριστημένοι; Ο κόσμος έχει αντιδράσει αρκετές φορές διότι το όνομα της ομάδας κάποιες φορές δεν αναφέρεται στην υπόλοιπη Ελλάδα ως είναι.

Είμαι από τους ανθρώπους που πίεσα για να γίνει αυτή η συνεργασία. Την πιστεύω, τη στηρίζω και είμαι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί σωστή. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής μας. Πάμε πολύ καλά με τις όποιες δυσκολίες που συναντάμε αλλά όπως είπα, όλοι θα το αποδεχτούν στο τέλος και η ομάδα θα λέγεται με το όνομα της, δηλαδή ΑΟΧ/Κισσαμικός!

Πώς είναι για σένα η εμπειρία να είσαι σ’ ένα σύλλογο Β’ Εθνικής; Είναι βατό ή δύσκολο;

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι σ’ έναν χώρο που δεν τον γνωρίζω. Τον μαθαίνω καθημερινά και πραγματικά με έχει ενθουσιάσει αυτό που κάνω. Φέτος η ομάδα έχει τρομερά παιδιά. Ολοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, ο φροντιστής και φυσικά ο καλός φίλος, ο Γιώργος Τουλουπάκης, σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι σε μια οικογένεια. Οπότε είναι πολύ ωραία και μακάρι να εκπληρώσουμε τον στόχο μας.

Κλείνοντας, τι να περιμένει ο κόσμος από εδώ και στο εξής από την ομάδα; Ακολουθεί κι ένα δύσκολο ματς στη Σπάρτη.

Ο κόσμος να περιμένει ότι τα παιδιά θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για το καλύτερο της ομάδας μας με αρχή το παιχνίδι στη Σπάρτη. Ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ξανά την ώθηση για τα παιχνίδια που έρχονται. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε. Μια ομάδα ένας στόχος!

karta antonis garden