Μπονατάκης: Κάναμε ψυχωμένη εμφάνιση

ΑΕ Κυδωνίας | 9 Οκτωβρίου 2019, 19:56

Ευχαριστημένος για την απόδοση που είχε η ομάδα του απέναντι σε ένα πανίσχυρο, όπως τον χαρακτήρισε, αντίπαλο, δήλωσε ο Γιώργος Μπονατάκης.

Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Κυδωνίας, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στην ομάδα, δήλωσε χαρούμενος που οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να τον εμπιστεύονται, λέγοντας ότι ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και επίσης να αναδειχθούν παίκτες από την περιοχή.

Οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Δεν το είχαμε στη σκέψη μας αυτό το παιχνίδι, γιατί παίζαμε με μια πανίσχυρη ομάδα. Οποιος θέλει να “διαβάσει” μια ήττα, εμείς κρατάμε ότι κάναμε μια ψυχωμένη εμφάνιση και αυτό που κοιτάμε, είναι το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ξεκολλήσουμε από το 0 και να πάμε παρακάτω. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή και αυτό πρέπει να γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, υπάρχει συμμετοχή στην προπόνηση και οργάνωση στην ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος».

Για την επιστροφή του στην ΑΕ Κυδωνίας: «Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι εδώ, σε γνώριμο περιβάλλον, παιδιά που είχα ποδοσφαιριστές, τους έχω τώρα παράγοντες. Είναι καλό που με εμπιστεύονται και το γεγονός ότι έρχομαι για τρίτη φορά, αυτό λέει πολλά. Αυτό που έχω πει, είναι ότι πρέπει να παίξουν παιδιά του χωριού. Η ομάδα είναι λίγο έξω από τα Χανιά και πρέπει να στηρίζεται το ντόπιο στοιχείο. Αυτό βέβαια, σε συνάρτηση την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad