Μπολάνο: Η Κέρκυρα είναι στο βυθό

Super League 2 8 Δεκεμβρίου 2019, 19:10

Με εμφανή την στεναχώρια για την κατάσταση που επικρατεί στην Κέρκυρα μίλησε ο προπονητής των Φαιάκων, Ρομπέρτο Μπολάνο.

/Bella Pizza

Μεταξύ άλλων, ο προπονητής της Κέρκυρας είπε ότι ομάδα του βρίσκεται στο βυθό λέγοντας ότι δεν έχει δομηθεί καλά και πως αν δε γίνουν οι μεταγραφές που έχει δηλώσει η διοίκηση ότι θα κάνει το Γενάρη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά -γιατί του έγινε σχετική ερώτηση- επεσήμανε ότι δεν υπάρχει η σκέψη στην Κέρκυρα να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πλατανιά, ήταν πολύ καλύτερη από μας. Εμείς απλά ήρθαμε να δώσουμε συμμετοχή… Δυστυχώς η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή και αν θέλετε τα πρώτα 45’ όπου δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις δείξαμε σε αυτό το χρονικό σημείο την απειρία που έχουμε σαν ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος και στα δύο ημίχρονα και ειδικότερα στο δεύτερο ήταν καταιγιστικός. Συγχαρητήρια και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους της η ομάδα του Πλατανιά. Οσο για μας, συνεχίζουμε αυτό τον Γολγοθά, δυστυχώς η ομάδα μας είναι στο βυθό».

Για το αν υπάρχει “επιστροφή” στην Κέρκυρα: «Δεν το γνωρίζω. Δυστυχώς η ομάδα έχει δομηθεί όχι καλά. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο, μ’ αρέσει πάντα να λέω πάντα την αλήθεια, δυστυχώς όχι. Η ομάδα όπως είναι αυτή τη στιγμή δομημένη δεν δείχνει σημάδια ούτε βελτίωσης ούτε σωτηρίας».

Για το αν υπάρχει θέμα στην Κέρκυρα ν’ αποσυρθεί από το πρωτάθλημα: «Αυτό δεν το ξέρω. Εγώ σχημάτισα μια εικόνα για την ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι που είμαι στον πάγκο. Θα μου πείτε γιατί πήγα… Εντάξει, ζω εκεί, είναι η ομάδα μου, το μέρος μου. Δεν ξέρω πραγματικά τι σκέφτονται οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας. Μου έχουν πει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί το Δεκέμβρη. Σκοπός μου δεν είναι πάντως να μη συνεχίσουν. Δεν θα είναι ωραίο άλλωστε για την ομάδα, την κατηγορία που αγωνιζόμαστε και για το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad