Μπιταξής και Τσαλάι στον ΟΦΙ

Γ' Εθνική 8 Ιανουαρίου 2018, 17:23

Ακόμα δύο ποδοσφαιριστές προσθέτει στην "φαρέτρα" του ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση νέων αθλητών που θα τον ενισχύσουν στην προσπάθεια που κάνει για άνετη παραμονή στη Γ' Εθνική. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκε ο 27χρονος μέσος Βαγγέλης Μπιταξής που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φωστήρα, καθώς και ο 23χρονος αριστερός μπακ, Νίκος Τσαλάι από τον ΑΟΑΝ. 

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ έχει ως εξής:
«Με δύο σημαντικές μεταγραφές ολοκληρώνει την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο ΟΦΙ. Ο πρόεδρος του ΟΦΙ ο κ. ΧΗΝΌΠΟΥΛΟΣ αλλά και όλο το Δ.Σ. του ΟΦΙ βεβαίως , δεν θέλουν με κανένα τρόπο να ρισκάρουν την παραμονή του ΟΦΙ στην Γ Εθνική , και θωρακίζουν την ομάδα , παρότι ο πρώτος γύρος που τελείωσε χθές ήταν απόλυτα επιτυχημένος.

Ο Μπιταξής Βαγγέλης είναι το πρώτο απόκτημα του ΟΦΙ. Μέχρι χθες έπαιζε στον Φωστήρα , και στον αγώνα του πρώτου γύρου ΟΦΙ-ΦΩΣΤΗΡΑΣ στο Βουζουνεράκειο έπαιξε αντίπαλος του ΟΦΙ αφήνοντας σε όλους μας άριστες εντυπώσεις. Κλασικός χάφ παίζει όλο τον άξονα από την άμυνα έως τις παρυφές της επίθεσης. Πέρυσι έπαιζε στον Ιωνικό ενώ πριν δύο χρόνια πήρε πρωτάθλημα στην Γ Εθνική με την Σπάρτη. Δεξιοπόδαρος , 27 ετών. Καλώς ήρθες Βαγγέλη στην Ιεράπετρα και στην οικογένεια του ΟΦΙ.

Ο Τσανάι Νίκος είναι το δεύτερο απόκτημα του ΟΦΙ. Γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους του Λασιθίου , ο μέχρι χθές παίκτης του ΑΟΑΝ , από τους ελαχιστότατους αριστεροπόδαρους , αριστερούς αμυντικούς που παίζουν μπάλα στο Λασίθι , ποιοτικός και δυνατός ποδοσφαιριστής που σίγουρα τον αδικεί το τοπικό Λασιθίου.23 ετών. Εχει αγωνισθεί και στο πρωτάθλημα Γ Εθνικής με τον ΑΟΑΝ. Νίκο καλώς ήρθες στον ΟΦΙ.»

tsanai bitaxis

 

Estrella