Μπελιμπασάκη: Η σκέψη μου είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στίβος | 11 Δεκεμβρίου 2019, 19:27

Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση η Μαρία Μπελιμπασάκη καθώς δείχνει να έχει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον αχίλλειο κι απομένει η τυπική έγκριση του γιατρού για να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Η πρωταθλήτρια των 400 μέτρων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ για τον τραυματισμό της, το διάστημα αποθεραπείας και τα σχέδια της για τη νέα χρονιά:

«Ήδη από την προηγούμενη επίσκεψη, το μήνυμα που είχα λάβει είναι πως από αρχές Ιανουαρίου θα μπορώ να κάνω τα πάντα. Ήδη έχω ξεκινήσει και τρέξιμο και παράλληλα πριν από κάθε προπόνηση ακολουθώ ειδικό ασκησιολόγιο. Νιώθω καλά, έχουν φύγει τόσο οι πρωινοί πόνοι, όσο και οι πόνοι στο τρέξιμο.

Η σκέψη μου είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θέλω να είμαι παρούσα και φυσικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, που θα διεκδικήσω τη διάκριση. Θεωρώ πως έχω μπροστά μου εύλογο χρονικό διάστημα να προετοιμαστώ κατάλληλα και να κυνηγήσω το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο μέρος της θερινής περιόδου θα κληθώ να διεκδικήσω τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε μέσω ορίου, είτε μέσω ranking.

Για εμένα το ιδανικό και λιγότερο αγχωτικό, θα είναι να πιάσω το όριο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να κλείσω κάποιους καλούς αγώνες, προκειμένου μαζί με τους αγώνες στην Ελλάδα να κυνηγήσω και την αξιολόγηση. Ευχαριστώ την ομοσπονδία για τη στήριξη που μου παρέχει προκειμένου να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να διεκδικήσω και πάλι τη διάκριση σε μεγάλες διοργανώσεις.»

JoyMachine

Rabona ad