Μπελιμπασάκη: Ένιωθα δυνατή

Στίβος | 12 Αυγούστου 2018, 12:13

Η Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν τρισευτυχισμένη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 400μ. του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η λασιθιώτισσα αθλήτρια τόνισε πως ένιωθε δυνατή πριν τον τελικό και μπήκε στον αγώνα με στόχο τη νίκη, ενώ εξέφρασε και την ικανοποίηση της για τη σπουδαία επίδοση που κατάφερε να πετύχει.

Αναλυτικά είπε: «Προσπάθησα πολύ για αυτό το μετάλλιο. Αισθανόμουν καλά πριν τον αγώνα. Ένιωθα δυνατή και μπήκα για να νικήσω. Πάντα μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο για να νικήσω, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου.  Στα τελευταία μέτρα έχασα το βηματισμό μου και παραπάτησα. Δεν πειράζει όμως, γιατί κατέκτησα μετάλλιο και πέτυχα μια σπουδαία επίδοση, η οποία φαινόταν από τις προπονήσεις πως μπορεί να έρθει.

Έχω πει πολλές φορές, πως σημασία έχει οι επιδόσεις να γίνονται στους μεγάλους αγώνες και να έρχονται τα μετάλλια και οι διακρίσεις. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να κάνω αυτό που είχα σχεδιάσει σε μια χρονιά που δεν ήταν εύκολη, αντίθετα είχε πολλές δυσκολίες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για όσα έχει κάνει για εμένα, την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου, τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα και τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Κουτρούλη, γιατί αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω αν θα είχα καταφέρει να τρέξω. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία. Λυπάμαι για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, θέλω να πω σε όλους να μην τα παρατάτε να μην το αφήνουν τίποτα και να συνεχίζουν».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad