Μπαξεβάνος: Αν θέλετε να “πυροβολήσετε”, “πυροβολήστε” εμένα!

Χανιά | 10 Δεκεμβρίου 2019, 0:20

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος προστάτευσε τους παίκτες του και ουσιαστικά ανέλαβε την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα από τα Χανιά.

/Bella Pizza

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο άλλοτε προπονητής του Κισσαμικού: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, αν θέλετε να πυροβολήσετε, πυροβολήστε τον προπονητή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται στο matchnews.gr: «Ηταν μια άσχημη ήττα. Ενα παιχνίδι που θέλαμε πολύ, για να κυνηγήσουμε μια βαθμολογική θέση όσο ψηλά γίνεται, απέναντι σε μια καλή και “σφιχτή” ομάδα. Ενα ματς που πήγαινε για το “Χ” αλλά στράβωσε στο τέλος από μια στατική φάση, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους, αν θέλετε να πυροβολήσετε, πυροβολήστε τον προπονητή. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να σηκώσουμε κεφάλι».

Για το μικρό ρόστερ της ομάδας: «Δεν θέλω να λέω δικαιολογίες, είναι γνωστά αυτά. Αν δούμε οι άλλες ομάδες έχουν αθλητές-ποδοσφαιριστές με ψηλά κορμιά που εμείς δεν έχουμε πολλά τέτοια.

Μας έλειψε σήμερα και ο Παπατόλιος αλλά είπαμε δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad