Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Νικολόπουλος – Ευχές από τον Ηρακλή

Ηρακλής Νεροκούρου | 17 Αυγούστου 2018, 15:08

Στιγμές χαράς και ευτυχίας για τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Νεροκούρου Φώτη Νικολόπουλο ο οποίος έγινε  μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με το ζεύγος να διανύει έτσι για δεύτερη φορά πολύ σημαντικές οικογενειακές στιγμές.

Ο Ηρακλής μέσω επικοινωνίας που είχε με το athlitiko θέλησε να εκφράσει τις θερμότερες ευχές στον ίδιο και τη σύζυγό του για τη δουν όπως επιθυμούν στο μέλλον.

Θερμές ευχές στο ζεύγος και από το athlitiko. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ εκφράζουν τα θερμότερες ευχές στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φώτη Νικολόπουλο και τη σύζυγό του για τη γέννηση της κορούλας τους.

 Ευχόμαστε να τη δουν όπως επιθυμούν στο μέλλον…

Από την πλευρά του ο Νικολόπουλος καλοσώρισε την κόρη του με το εξής ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ένα ακόμα μέλος της οικογένειας ήρθε υγιέστατο χάρη στην ευλογία του Θεού και της Παναγίας και στην εξαιρετική δουλειά των γιατρών του Νοσοκομείου τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς και ιδιαίτερα τον γιατρό Κ. Τσοπέλα.

Να είστε όλοι καλά και όλα τα παιδιά του κόσμοθ να γεννιούνται με υγεία και ευλογία. Να μας ζήσει η μπουμπού.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad