Μπακαλάρος: Επιμένουμε, δύο ομάδες στη Σούπερ Λιγκ

Football League 22 Αυγούστου 2018, 18:39

Λίγο πριν την πραγματοποίηση του Δ.Σ. στη Φούτμπολ Λιγκ που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη, ο εκ των αντιπροέδρων της Λίγκας και πρόεδρος της Παναχαϊκής, Κώστας Μπακαλάρος, τοποθετήθηκε για το περιβόητο θέμα του αριθμού των ομάδων που κατά την κρίση του πρέπει να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ.

«Ως Φούτμπολ Λιγκ θα επιμείνουμε, ώστε να ανέβουν δύο ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Δεν μπορεί να τα θέλει όλα δικά της η Σούπερ Λιγκ και επιπλέον θα ζητήσουμε εγγυήσεις και για το φετινό πρωτάθλημα», σημείωσε, μιλώντας στην εφημερίδα “Πρωινή Γνώμη”, ο κ. Μπακαλάρος, καταλήγοντας: «Αν πάλι, η ΕΠΟ, δεν λάβει υπόψη την απόφασή μας, τότε θα υπάρξουν αντιδράσεις, ωστόσο θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απόφαση και τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον που απορρέει από τα λόγια του προέδρου της Παναχαϊκής είναι οι «αντιδράσεις» που θα υπάρξουν, όπως λέει εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει να ανέβει μονάχα μία ομάδα από τη Φούτμπολ Λιγκ στη Σούπερ Λιγκ και όχι δύο, έστω κι αυτό μπορέσει να γίνει μέσω αγώνα ή αγώνων μπαράζ…

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad