“Μπήκε” ήδη ο Μάλσα

Πλατανιάς | 2 Ιανουαρίου 2018, 18:29

Στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα βρίσκεται ήδη ο Μίκαελ Μάλσα, καθώς την Τρίτη έδωσε για πρώτη φορά το παρών στην προπόνηση του Πλατανιά. Ο 22χρονος γεννημένος στη Μαρτινίκα αμυντικός μέσος έχει ενταχθεί έτσι στις τάξεις της νέας του ομάδας και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην προπόνηση του Πλατανιά ουσιαστικά έδωσαν τα τρία νέα πρόσωπα, καθώς εκτός του Μάλσα, παρόντες ήταν ακόμη ο Ντουαλά και ο Κλάγιτς που όμως προπονούνται εδώ και μέρες υπό τις οδηγίες του Μανουέλ Ρόκα. Σιγά σιγά δηλαδή, το ρόστερ του Πλατανιά μετά τις προσθήκες που έχουν γίνει -και που αναμένεται ακόμη να γίνουν- αρχίζει να παίρνει τη νέα του μορφή… 

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αυτή μπήκε πια στην τελική ευθεία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad