Μπάτζιος: Ο Εργοτέλης ανήκει ψηλότερα

Football League 27 Αυγούστου 2018, 19:00

Ο Χρήστος Μπάτζιος παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα του Εργοτέλη για την καινούργια σεζόν.

Ο 28χρονος αρχηγός του ηρακλειώτικου συλλόγου τόνισε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στο διάστημα της προετοιμασίας και πρόσθεσε ότι οι κιτρινόμαυροι, που θέλουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους, ανήκουν ψηλότερα.  

«Η προετοιμασία μέχρι στιγμής κυλάει ιδανικά για την ομάδα μας. Το βασικό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ενώ και το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, αν όχι όλο έχει συμπληρωθεί ήδη. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της περσινής ομάδας παρέμεινε, μας βοηθάει ιδιαίτερα, καθώς παρουσιάζουμε συνοχή ήδη από την προετοιμασία γεγονός που δεν το είχαμε στην αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι παρότι δεν στοχεύουμε στα αποτελέσματα στα φιλικά μέχρι στιγμής, αλλά κυρίως να βγάλουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε, η πολύ καλή εικόνα και οι νίκες είναι αυτές που μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά.

Το κλίμα στον Εργοτέλη πιστεύω ότι ανέκαθεν ήταν ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ομάδας. Οι σχέσεις μεταξύ όλων των μελών δεν είναι απλά τυπικές, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και η διοίκηση είναι δίπλα μας καθημερινά, βοηθώντας και παρέχοντας όλα όσα χρειαζόμαστε», είπε ο έμπειρος παίκτης στην αρχική του τοποθέτηση.

Για τους πολλούς Έλληνες νεαρούς παίκτες που διαθέτει ο Εργοτέλης, δήλωσε: «Το ελληνικό στοιχείο είναι πολύ σημαντικό στην ομάδα μας. Στη χώρα μας πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερης στήριξης από όλους κι όχι να καταφεύγουμε στην εύκολη λύση της ξένης αγοράς. Όπως και στην ομάδα μας όλα τα νεαρά παιδιά έχουν φιλοδοξίες και δείχνουν μεγάλο ζήλο για καθημερινή δουλειά. Θεωρώ ότι τόσο αυτοί όσο και η ομάδα μόνο κέρδη θα έχουν αν συνεχίσουν έτσι.»

Για το νέο πρωτάθλημα της Football League, επεσήμανε: «Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πιστεύω ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες με ιστορία βρίσκονται στην κατηγορία, αρκετές ενισχύθηκαν ποιοτικά, πράγμα που συνηγορεί σ αυτό που είπα στην αρχή. Φυσικά και για τα όσα λέγονται για την αναδιάρθρωση, ελπίζω να βοηθήσουν την κατηγορία να αναβαθμίσει το προϊόν της».

Για την ανάδειξη του ως αρχηγός, υποστήριξε : «Νιώθω μεγάλη τιμή που για ακόμη μια χρόνια με επέλεξαν ως αρχηγό του Εργοτέλη, αφού αποτελεί μια ιστορική ομάδα με βαρύ όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς είμαι από τους μεγαλύτερους ηλικιακά στην ομάδα προσπαθώ να βοηθήσω μέσα από το ρόλο που έχω όλα τα πιο νέα παιδιά της ομάδας, δείχνοντας τους παράλληλα και τις αρχές που έχει ο σύλλογος. Σίγουρα είναι κάτι που με γεμίζει ευθύνη».

Το μήνυμα του Μπάτζιου, τέλος, στον κόσμο του ηρακλειώτικου συλλόγου ήταν:  «Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να είναι δίπλα μας, καθώς τον έχουμε ανάγκη. Εμείς επιθυμούμε να του χαρίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές, συνδυάζοντας τα θετικά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φεύγει γεμάτος από το γήπεδο και περήφανος για την ομάδα που υποστηρίζει. Έτσι κι αλλιώς, ο Εργοτέλης πάντα πρέπει να βάζει τον πήχη ψηλά, καθώς ανήκει ψηλότερα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad