Μοιρασιά στους Αγίους Αποστόλους (pics)

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ Κρητικός Αστέρας | 8 Σεπτεμβρίου 2018, 19:27

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στους Αγίους Αποστόλους, καθώς Παγχανιακός/Δ.Α.Α.Ο.Χ. και Κρητικός Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

diaithtes

Με βάση την εικόνα της συνάντησης, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού έγινε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς τις πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το σύνολο του Γιώργου Πανίδη προηγήθηκε στο 20’ με τον Ζανάϊ, όμως το συγκρότημα του Γιάννη Μαρκάκη ισοφάρισε στο 35’ με τον Λόγκο.

moytzouris

Θα μπορούσε, μάλιστα, να κάνει την ανατροπή, αλλά η προσπάθεια του Γιαννουδάκη στο 43’ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και κάθε ομάδα πήρε από ένα βαθμό. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Κουρκουμελάκης, με βοηθούς του τους Χάμπα και Μισαηλίδη.

anipsios

Παγχανιακός/Δ.Α.Α.Ο.Χ. (Γιάννης Μαρκάκης): Ιωακειμίδης, Θεοδωρογλάκης, Μαρνελάκης, Κορκίδης, Αρτίν (80’ Μυκονιάτης), Μακρής (87’ Διαμαντής), Λόγκο, Γιαννουδάκης (70’ Κόσεκ), Τρίτσης, Γεωργανάς (70’ Φαντάκης), Λουλάσι.

Κρητικός Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Καλαμαρίδης, Σίνος, Ασκητίδης, Μουτζούρης, Σάμπα, Ζάναϊ, Βασιλείου, Δημητρίου (65’ Σκαρπέτης), Γκόντζος (75’ Νικολσΐδης), Νικόλλι (80’ Μαστραντωνακάκης), Χαραλαμπάκης (55’ Μανωλεδάκης).

panidis

markakis

kritikos

Pagxaniakos DAAOX

karta antonis garden