Μοιράστηκαν τους βαθμούς Γρανίτης και Μινώταυρος

Μινώταυρος Γρανίτης | 19 Οκτωβρίου 2019, 19:04

Γρανίτης και Μινώταυρος μοιράστηκαν από ένα βαθμό για την 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι διατηρούνται στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά από αυτό το αποτέλεσμα με 10 βαθμούς, ενώ ο Γρανίτης παραμένει πιο πίσω με πέντε πλέον.

Ο Μινώταυρος άνοιξε το σκορ στο 26′ σε μία φάση που συνεργάστηκαν Βουρτσάνης και Γουργιώτης και από πάσα του τελευταίου, ο πρώτος έκανε το 0-1.

Το τελικό 1-1 σημειώθηκε στο 76′. Ο Γρανίτης κέρδισε πέναλτι σε χέρι στην περιοχή του Μινωταύρου και ο Κοκάκης δεν άφησε ξανά την ευκαιρία από το ίδιο σημείο που έχει σκοράρει αρκετές φορές φέτος να πάει χαμένη.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος Βοηθοί: Κωσταμένα – Κολοκοτρώνης

Γρανίτης (Χρήστος Παπαδογιάννης): Μελισσινός, Μπεριάδης (71′ Ψυλλάκης), Κατσαρός, Τριμίντζιος, Κρασουδάκης, Κολομπάκης (85′ Φασαράκης), Νικ. Μαυρεδάκης, Κοκάκης, Ντόκο, Κουλούρης, Πατρικάκης (63′ Κουλάκης)

Μινώταυρος (Γιώργος Πανίδης): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης, Θάνος, Χρυσός, Φανδριδάκης, Βουρτσάνης (71′ Γιαννουδάκης), Δημητρίου (70′ Μπίλλης), Χαλιβελάκης, Τιχομίροφ (85′ Σένια), Γουργιώτης (60′ Μιχάκης), Κοσμαδάκης

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad