Μια 20άδα μέτοχοι στο πλευρό του Μπούση

Super League 1 7 Σεπτεμβρίου 2018, 12:22

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς στον ΟΦΗ η παραχώρηση δωρεάν μετοχών στον Μιχάλη Μπούση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτή τη φορά σειρά ήταν των Μανώλη Ορφανουδάκη και Γιώργου Πλουμάκη, που ουσιαστικά φανέρωσαν και εκείνοι τη στήριξη τους στο πρόσωπο του ομογενή επιχειρηματία, που θέλει ν’ αναλάβει την ομάδα του Ηρακλείου.

Οι μέτοχοι, έτσι, που έχουν ταχθεί έως τώρα υπέρ της νέας εποχής είναι 20. Πρόκειται για τους: Καράτζη, Χαλκιαδάκη, Τζιράκη, Σηφάκη, Πολεμαρχάκη, Βάβουλα, Μυλωνάκη,  Κουμαντάκη,  Σαπουνάκη, Μανωλιδάκη, Ορφανάκη, Πλουμάκη, Πλατάκη, Παπακαλιάτη, Βαρδαλαχάκη, Χατζάκη, Αδάμη, Πετράκη,  Βίστη, Ρεπανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δυο ακόμη σημαντικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 υπέγραψαν την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση. Ο λόγος για τον Μανόλη Ορφανάκη και τον Γιώργο Πλουμάκη. Αμφότεροι, προστίθενται λίστα των μετόχων της ΠΑΕ, που λένε «ναι» στη νέα εποχή στην ομάδα μας.

Οι επαφές με μετόχους για να παραχωρήσουν τις μετοχές τους είναι καθημερινές και συνεχίζονται.  Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι έχει ήδη προφορικές θετικές απαντήσεις και από άλλους μετόχους, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania