Με 23 ποδοσφαιριστές η πρώτη συγκέντρωση στο Μάλεμε

Πλατανιάς | 6 Αυγούστου 2018, 23:07

Είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές όπως αναφέρει ο Πλατανιάς στην ενημέρωση που δίνει στη δημοσιότητα, αφού οι πόρτες ήταν κλειστές για κόσμο και δημοσιογράφους, βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν στο Μάλεμε.

Μάλιστα, το παρών έδωσε ο πρόεδρος, Μανώλης Μαθιουλάκης που μίλησε προς τους ποδοσφαιριστές, απευθύνοντας τους χαιρετισμό. Οι ποδοσφαιριστές είναι «τόσο από την πρώτη, όσο και από την ομάδα Κ19», όπως γίνεται γνωστό στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Μένει να φανεί τι θα ακολουθήσει για τον Πλατανιά και προπαντός πώς θα πλαισιωθεί το ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν ξεκαθαρίζεται.  

Η ενημέρωση για την έναρξη των προπονήσεων στον Πλατανιά είναι η εξής:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Μάλεμε η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παρών έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές, τόσο από την πρώτη, όσο και από την ομάδα Κ19, στους οποίους αρχικά απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Μανώλης Μαθιουλάκης.

Στη συνέχεια στους παίκτες μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Βασίλης Αμανατίδης, ο οποίος και τους σύστησε τον τεχνικό, κ. Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του.

Τέλος, ο Βραζιλιάνους τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες μας, τη φιλοσοφία του και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά τεστ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad