Με όρεξη για δουλειά η “πρώτη” στον Ταυρωνίτη (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 26 Ιουλ 2018, 18:35

Το απόγευμα της Τετάρτης (25/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι στόχοι που έχουν τεθεί και φέτος είναι αρκετά υψηλοί για την Α’ Κατηγορία βάσει και των πολύ σημαντικών μεταγραφών που έχει κάνει ο Ποσειδώνας μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι νέος προπονητής ανέλαβε ο Χρήστος Παπαδογιάννης που αντικατέστησε τον Δημήτρη Ανθούση ο οποίος μετά από μία 5ετία συνεχίζει σε διαφορετικό πόστο στην ομάδα.

Στην “πρώτη” του Ποσειδώνα βρέθηκαν τα μέλη από το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται  για τους Παπαδάκη, Ζιντιρίδη, Πολάκη, Μαραγκουδάκη, Ξεκουκουλωτάκη, Μουστάκα, Ζντράβκοβιτς, Μακράκη, Βαρουξάκη, Μυφτάρι και Ομπάνορ.

ds

Το athlitiko σας παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από την “πρώτη” του Ποσειδώνα στον Ταυρωνίτη αλλά και τις δηλώσεις που παραχώρησαν οι Ζντράβκοβιτς, Πολάκης, Παπαδάκης και Ξεκουκουλωτάκης και ο νέος προπονητής Χρήστος Παπαδογιάννης.

nea apoktimata.jpg1

Παπαδάκης, Ζιντιρίδης, Πολάκης, Μαραγκουδάκης

texniko epiteleio

Παπαδογιάννης:«Αρχικά εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και χαρά σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι να εκπληρωθούν οι στόχοι μας που είναι να πάμε ακόμα ψηλότερα  αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουν έρθει πολλά καινούρια παιδιά, θα πρέπει να τους “παντρέψουμε” με την ομάδα και μέσα από τη δουλειά και την πολύ αγάπη που έχουμε όλοι για το ποδόσφαιρο. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος, εύχομαι και πάλι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Ζντράβκοβιτς: :«Έχουμε πολλά νέα παιδιά, ευελπιστούμε να δουλέψουμε καλά στην προετοιμασία και να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους αυτή τη χρονιά».

Πολάκης: :«Ξεκίνησε η προετοιμασία. Η ομάδα έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πολλές μεταγραφές, νέο προπονητή. Πιστεύω θα πάμε καλά αρκεί να έχουμε όλοι την υγεία μας».

Παπαδάκης:«Μία καινούρια σεζόν, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ από τη δική μου πλευρά για να βοηθήσω και εγώ τους νέους συμπαίκτες μου».

Ξεκουκουλωτάκης: :«Πρόκειται γία καινούρια ομάδα, καινούριους παίκτες και νέους στόχους φέτος. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα σε όλους υγεία και να πάνε όλα καλά».

nea apoktimata

Ξεκουκουλωτάκης, Μουστάκας, Ζντράβκοβιτς, Μακράκης, Βαρουξάκης και Μυφτάρι

obanor

Ο Γιώργος Ομπάνορ αποκτήθηκε από την Πτολεμαΐδα

 

Estrella

Rabona ad