Με φιλοδοξίες ξεκίνησε η χρονιά στο “λιμάνι” (pics)

Αρης Σούδας | 26 Ιουλίου 2018, 11:25

Με αρκετές φιλοδοξίες έχει ξεκινήσει η φετινή χρονιά στο Άρη Σούδας που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α' Κατηγορία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η προετοιμασία πραγματοποιείται εδώ και λίγες ημέρες στο γήπεδο της Σούδας υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Νίκου Μαναρώλη και των δύο συνεργατών του, τον γυμναστή Γιώργο Φραγκέδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Βουλγαράκη.

DSC 0288

DSC 0292

Ο Άρης έχει βάλει στο “οπλοστάσιό” του πολύ μεγάλη ποιότητα και αναμένεται να είναι στις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη χρονιά στην Α’ Κατηγορία η οποία φαίνεται ότι θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το athlitiko βρέθηκε στο γήπεδο της Σούδας και συνομίλησε με δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, το Ριχάρδο Χριστουλάκη και τον Ιάκωβο Γαβαλά καθώς και με τεχνικό Νίκο Μαναρώλη οι οποίοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τους υψηλούς στόχους του Άρη.

texniko team

Το τεχνικό επιτελείο του Άρη, από αριστερά ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωτήρης Βουλγαράκης, ο γυμναστής Γιώργος Φραγκέδης και ο προπονητής Νίκος Μαναρώλης

Μαναρώλης«Έχουμε θέσει σαν στόχο να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά, υπάρχουν βλέψεις εκτός από τη φετινή και για την επόμενη χρονιά σε περίπτωση που η ομάδα πρωταγωνιστήσει. Έχουμε κρατήσει τον κορμό μαζί με κάποιες προσθήκες που κάναμε και ελπίζουμε έκτός από το πρωταγωνιστήσουμε να προωθήσουμε και κάποια παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Σούδας, για να στηρίζεται όσο περισσότερο η ομάδα στα δικά της παιδιά.

Για τη μετάβασή μου στο τοπικό, υπάρχουν διαφορές, αλλά είμαι τυχερός. Ο Άρης είναι από τα οργανωμένα σωματεία της κατηγορίας, προσφέρει ό,τι χρειάζεται ο προπονητής για να δουλέψει. Έχει να κάνει με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών, τις εγκαταστάσεις, το υλικό, τα αποδυτήρια. Σ’ αυτό το κομμάτι νιώθω τυχερός γιατί ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι προπονητές στην κατηγορία που δουλεύουν υπό αντίξοες συνθήκες, ενώ η ομάδα μου παρέχει πάρα πολλά εμένα.

Η διαφορά της κατηγορίας είναι μεγάλη, αλλά όταν σέβεσαι αυτό που κάνεις και θες να δουλέψεις επαγγελματικά, μπορείς να το υποστηρίξεις. Άρα είναι καθαρά θέμα προσωπικό και δεν το ορίζει η κατηγορία το πώς δουλεύει κάποιος».

DSC 0284

Κάποιες από τις νέες προσθήκες του Άρη. Από αριστερά οι Χριστουλάκης, Γαβαλάς, Τσιμπρικίδης, Ποταμίτης και Ροκάκης και κάτω ο Κώστας Παπαθανασίου που επέστρεψε και πάλι στα Χανιά

papathanasioy

Xριστουλάκης: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που γύρισα στα Χανιά μετά από 4 χρόνια απουσίας. Ανυπομονώ να δω το πρωτάθλημα που έχω ακούσει ότι είναι σε καλό επίπεδο. Οι στόχοι με την ομάδα είναι να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ακόμα και το πρωτάθλημα αν μπορούμε. Οι προσωπικοί στόχοι είναι επίσης να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο και να είμαστε όλοι μαζί με τα παιδιά μία οικογένεια και να ευχαριστηθούμε σε γενικές γραμμές αυτό που κάνουμε».

Γαβαλάς: «Καλή ποδοσφαιρική χρόνια εύχομαι με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες.

Η επιστροφή μου στη Σουδα θα γινόταν αργά ή γρήγορα λόγω του δεσίματος με πολλά παιδιά από την ομάδα και της διοικήσεως. Η ομάδα φέτος μετά τις κινήσεις που έκανε δείχνει πως θα εμφανίσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Ευελπιστώ να εκπληρωθούν οι στόχοι μου σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο».

DSC 0300

Estrella
Auto KCS

Rabona ad