Με το δεξί ο Απόλλων (pics)

Ίκαρος Μουρνιών Απόλλων | 8 Σεπτεμβρίου 2018, 20:09

Το πρώτο τρίποντο της χρονιάς είναι γεγονός για τον Απόλλωνα που επικράτησε 1-0 του Ικάου Μουρνιών στη Σούδα στην πρεμιέρα της Α' κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Απόλλων ξεκινά έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Galanidis petrakis

Ganotis

Verganelakis

Flemetakis

Kenga Sofianopoulos1

Το σύνολο του Μάνου Βεργανελάκη ξεκίνησε δυνατά το ματς και πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δύο ομάδες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ετσι, στο 8ο λεπτό ο Ψαράκης έπειτα από κάθετη πάσα του Παπαδάκη έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. 

Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Μαρκετάκης – Γαλάνης 

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Μαραντόν, Γκούντελος, Γαλανίδης, Καραμπινάκης, Κένγκα (71’ Σουχλάκης), Γανωτής, Παπαδάκης (78’ Κοκκινιάς), Ψαράκης (91’ Παγωνάκης), Ταταράκης (87′ Νταγκουνάκης), Μαρκουλάκης

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Δασκαλάκης, Κρασάκης (55′ Χαϊντούτης), Κατσιμπουρνάς, Μπομπολάκης, Στεργίου (55′ Χαλιβελάκης), Ζυμβραγάκης (82′ Κουργιαντάκης), Χριστόπουλος, Πετράκης, Γαλεράκης  (68′ Χρυσός)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden