Με το δεξί Θύελλα και Παρασκάκης (pics)

Κορωνίς Θύελλα Καλαθ. | 9 Σεπτεμβρίου 2018, 20:15

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά στην Α' κατηγορία η Θύελλα Καλάθενων, η οποία επικράτησε με 2-0 της Κορωνίδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Έτσι, συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο και η νέα εποχή στον πάγκο της Θύελλας, με τον Κώστα Παρασκάκη να ξεκινά νικηφόρα τη δική του θητεία, στο παρθενικό του παιχνίδι.

Η αναμέτρηση στον Ταυρωνίτη κρίθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, διάστημα το οποίο τα είχε πραγματικά όλα, με τα δύο γκολ της Θύελλας καθώς και ακόμα δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.

Μετά το “στείρο” 0-0 το οποίο διατηρούταν μέχρι το 70′, ο Μπαγλατζής με διαγώνια πάσα βρήκε τον Άρη Ρενιέρη ο οποίος με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαϊδή για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Ο Παπαδάκης ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, βγήκε ιδανικά την αντεπίθεση και έκανε την τελική πάσα στον Σπ. Λουβιτάκη, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία αποβολή στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Μαραγκουδάκη να αποβάλλεται για τη Θύελλα και τον Τρούλο για την Κορωνίδα.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Σαρής-Πολυθοδωράκης

Arxigoi Diaitites

Θύελλα Καλάθενων (Κώστας Παρασκάκης): Γρανάς, Β. Ρενιέρης (90′ Ζαγκαβιέρος), Λουπασάκης (65′ Τεκίδης), Μαραγκουδάκης, Χότζα, Κομπογεννητάκης, Α. Ρενιέρης, Μπαγλατζής, Ν. Ρενιέρης (87′ Κουφογιαννάκης), Μαργαριτάκης (68′ Παπαδάκης), Σπ. Λουβιτάκης

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Κελαΐδης, Αργυρίου, Ψαρουδάκης, Νενεδάκης, Τρούλος, Γουνάκης, Μπερικάκης, Μαυρογιαννάκης, Μαρτσάκης, Ακούς (55′ Ν. Γωνιωτάκης), Τσαποσβίλι

Thyella Kalathenon

Koronida

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden