Με τους “νέους” στη Λάρισα ο ΟΦΗ

Football League 26 Ιανουαρίου 2018, 20:17

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου βρίσκονται και τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα δελτία των Μαχαίρα, Ντίνα, Βαφέα, Αργυρόπουλου και Τοπούζη εκδόθηκαν και έτσι ο τεχνικός του ΟΦΗ αναμένεται να τους έχει στην αποστολή για την αναμέτρηση του Αλκαζάρα.

Η επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκονται τα 5 δελτία των νέων μεταγραφών (Μαχαίρας, Ντίνας, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Τοπούζης) και οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, για την αναμέτρηση της Κυριακής (28/1, 3μμ)  στη Λάρισα με τον Απόλλωνα .

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ με συντονισμένες κινήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, εξασφάλισαν τα δελτία των ποδοσφαιριστών, ώστε να είναι στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το προσεχές παιχνίδι.

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο  (27/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στη Λάρισα.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αμέσως μετά αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τη Λάρισα.

Στο Ηράκλειο η αποστολή θα επιστρέψει αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες πλην του Λεάλ, που είναι τραυματίας  και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, όπως και οι επίσης τραυματίες  Περογαμβράκης και Οικονόμου.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards