Με τη… βούλα στα Περιβόλια

Χανιά | 27 Ιουλ 2018, 16:43

Την Παρασκευή (27/07) υπογράφτηκε το συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης του γηπέδου Περιβολίων από τον Δήμο Χανίων στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων είχε πάρει την απόφαση για παραχώρηση χρήσης του γηπέδου στον ΑΟΧ/Κισσαμικό από τις 11 Ιουλίου και την Παρασκευή “έπεσαν” οι υπογραφές παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, του Αντιδημάρχου Χανίων επί των Οικονομικών, Γιάννη Μαράκη, του διοικητικού ηγέτη της χανιώτικης ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη, αλλά και του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, Λευτέρη Μπουζάκη.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων αναφέρει τα εξής:

Σε συνέχεια της 506/11.07.2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, υπογράφτηκε την Παρασκευή (27/7) στο Δημαρχείο Χανίων, το συμφωνητικό παραχώρησης χρήσης του γηπέδου Περιβολίων στην ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά-Κισσαμικός, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Τον Δήμο Χανίων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Χανίων επί των Οικονομικών, Ιωάννης Μαράκης και την ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός, ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης και ο Υπευθ. Δημ. Σχέσεων Λευτέρης Μπουζάκης.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad