Με τη… βούλα Σουργιάς

Χανιά | 9 Οκτωβρίου 2018, 19:35

Ο Νίκος Σουργιάς και επίσημα αποτελεί τον νέο άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Πετράκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, δίνοντας για πρώτη φορά το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης.

/Bella Pizza

Ο νεαρός προπονητής είχε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας, στους οποίους τον παρουσίασε ο Γ. Πετράκης.

Οι δυο τους συνεργάζονται για τρίτη φορά στην προπονητική τους πορεία, αφού συνυπήρξαν και σε Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι πρότινος ο Ν. Σουργιάς ήταν προπονητής στον Ρωμανό, στην Α1 ΕΠΣΗ, ενώ στα Χανιά έρχεται για δεύτερη φορά αφού στο παρελθόν (2005-06) είχε γεμάτη χρονιά με την Ιωνία στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Sourgias

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Σουργιά, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας Γιώργου Πετράκη.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1987 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θράκης (Κομοτηνή) με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, αλλά και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Α.

Η προπονητική του πορεία άρχισε ως μέλος του προπονητικού τιμ της Κ20 του Εργοτέλη και συνεχίστηκε ως συνεργάτης του Γιώργου Πέτρακη σε Ηρόδοτο και Ερμή Ζωνιανών. Από την περασμένη σεζόν μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Ρωμανού στην Α1 Κατηγορία του Ηρακλείου.

Ως ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε από τον Εργοτέλη, με τον οποίο έπαιξε σε Α’ και Β’ Εθνική. Σε εθνικές κατηγορίες έπαιξε και με Ιωνία Χανίων (Γ’ Εθνική), ΠΑΕ Θράκη (Γ’ Εθνική), Ελπίδα Σαπών (Δ’ Εθνική) και Πατούχα Βιάννου (Δ’ Εθνική).

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad