Με την Εθνική στην Κωνσταντινούπολη η Παπαμαρκάκη

ΟΑΧ | 8 Ιουλ 2018, 19:31

Η Βάσια Παμαρκάκη του ΟΑΧ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων, που θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από 9 έως 11 Ιουλίου και πλην της οικοδέσποινας Τουρκίας, θα πάρουν ακόμη μέρος η Τσεχία και η Βουλγαρία. Το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (3-12/8, Αυστρία).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Εθνική Νεανίδων θα συμμετάσχει το διάστημα 9-11 Ιούλιου σε διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας (3-12/8, Αυστρία).

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Δευτέρα 9 Ιουλίου
Τσεχία – Ελλάδα
Τουρκία – Βουλγαρία

Τρίτη 10 Ιουλίου
Βουλγαρία – Τσεχία
Ελλάδα – Τουρκία

Τετάρτη 11 Ιουλίου
Βουλγαρία – Ελλάδα
Τουρκία – Τσεχία

Οι αθλήτριες που απαρτίζουν την αποστολή: Καρακασίδου (Φάρος Κερατσινίου), Γασπαράτου (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Πράπα (ΓΣ Ηλιούπολης), Γιαννουσίου (Άρης), Βαντσιούρη (Άρης), Κούκη (Αγ. Παρασκευή), Κριμίλη (ΠΑΟΚ), Παπαμαρκάκη (OA Χανίων), Κασδαγλή (Παναθηναϊκός), Εζέτζα (Παναθηναϊκός), Κριμιτζά (Σπόρτιγκ), Μπενέκη (Ολύμπια Λάρισας), Χατζηβασιλείου (Πρωτέας Βούλας). Η Αθανασιάδου (ΠΑΟΚ) δεν μετέχει στην αποστολή λόγω τραυματισμού».

karta antonis garden
zgas

Rabona ad