Με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ζουζούνη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 11 Δεκεμβρίου 2019, 18:49

Μια ακόμα αθλήτρια από τα Χανιά επιδιώκει να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο. Αυτή είναι η Βιολέτα Ζουζούνη από την καλλιτεχνική κολύμβηση.

Οπως ενημερώνει με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, η νεαρή πρωταθλήτρια βρίσκεται στην Αθήνα όπου και πραγματοποιεί προετοιμασία και μάλιστα σε λίγο καιρό θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά με απώτερο στόχο να είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το δελτίο Τύπου από τον ΝΟΧ είναι το εξής:

Με επιτυχία έχει ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος για μία από τις καλύτερες αθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τη Βιολέτα Ζουζούνη. Η νεαρή πρωταθλήτρια έλαβε μέρος με επιτυχία πριν λίγο καιρό στην ημερίδα αστεριών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 1η θέση στο 6ο αστέρι ενώ αναδείχθηκε στην 5η θέση στο 7ο αστέρι.

Η Ζουζούνη βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς έχει επιλεγεί να λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά με απώτερο στόχο να είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

 

JoyMachine

Rabona ad