Με σκληρή δουλειά συνεχίζεται η προετοιμασία του Κρ. Αστέρα (pics)

Κρητικός Αστέρας | 8 Αυγούστου 2018, 17:36

Με σκληρή δουλειά συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Κρητικού Αστέρα ο οποίος διανύει την τρίτη εβδομάδα προπονήσεων στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πανίδη έχει ξεκινήσει με “οδηγό” την περσινή χρονιά, όπου παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Κάτι ανάλογο θέλει να πετύχει και φέτος, στοχεύοντας παράλληλα να αξιοποιήσει τα δικά του παιδιά.

treksimo.jpeg1

Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Κρητικός Αστέρας κινήθηκε αρκετά δυναμικά αποκτώντας τους Μανωλεδάκη, Τόλια, Σκαρπέτη, Δημητρίου, Γκόντζο, Λέκκα, Γιαννικάκη, Τζαράντ και Μαστραντωνάκη (επιστροφή).

Πρόκειται για σημαντικές μονάδες που καλούνται να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα, προωθήθηκαν επίσημα οι νεαροί Καλαμαρίδης και Νικολουδάκης οι οποίοι προπονούνται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πανίδη.

metagrafes

Δημητρίου, Γκόντζος, Λέκκας, Γιαννικάκης, Τζαράντ, Μαστραντωνάκης

manoledakis

Ο Γιώργος Μανωλεδάκης με τη νέα του ομάδα

kalamaridis nikoloudakis

Οι νεαροί Καλαμαρίδης και Νικολουδάκης

Δηλώσεις στο athlitiko το οποίο βρέθηκε στη Μοναχή Ελιά στην προπόνηση της Τετάρτης (8/8), παραχώρησαν δύο ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα καθώς και ακόμα ένας “νέος”.

Ο εκ των αρχηγών, Γιάννης Χαραλαμπάκης τόνισε ότι, «καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ξεκινάμε μία ακόμα χρονιά με φιλοδοξίες, θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ακόμα και στην πεντάδα αν μπορέσουμε. Θέλουμε παράλληλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα».

treksimo

Ακολούθως ο Αντώνης Βασιλείου που συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά με την ομάδα είπε τα εξής: «H ομάδα ξεκινά με πολλές φιλοδοξίες, έχουν γίνει κάποιες διαβασμένες προσθήκες στο σύνολο χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Προσπαθούμε να δουλέψουμε αθόρυβα και με οδηγό την περσινή χρονιά να πάμε ξανά αρκετά ψηλά και γιατί όχι ακόμα καλύτερα».

askitidis vasiliou sinos

Ασκητίδης, Βασιλέιου και Σίνος ποζάρουν στον φακό του athlitiko

Αισιόδοξος για τη νέα του ομάδα εμφανίστηκε ο Οδυσσέας Δημητρίου που ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Κρητικό Αστέρα. Γίνεται σοβαρή δουλειά απ’ όλους στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος για το ξεκίνημα και για τη χρονιά που έρχεται, υπάρχουν υψηλές βλέψεις. Εχουμε καλό κλίμα και ευελπιστούμε να κυνηγύσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στη σεζόν».

treksimo.jpeg2

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Στις προπονήσεις βρίσκεται φυσικά και το προπονητικό τιμ, με τον Γιώργο Πανίδη και τους συνεργάτες του, Μαρίνο Αγγελάκη και Λίλια Γεωργογιαννάκη.

texniko team

Ο πρώτος μιλώντας στο athlitiko τόνισε τα εξής: «Αρχικά να ευχηθώ να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Ο Κρητικός Αστέρας διατήρησε φέτος το νεανικό σύνολο και μαζί με κάποιες προσθήκες που κάναμε για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα παιδιά ευελπιστούμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να παίξουμε όπως και πέρυσι όμορφο ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να έχουμε μία καλή πορεία, θέλοντας παράλληλα να προωθήσουμε κάποια νέα παιδιά που θέλουμε να διακριθούν».

Panidis

omadiki

 

 

karta antonis garden

Rabona ad