Με Σάλιακα κόντρα στον Ηρόδοτο

Χανιά | 22 Νοεμβρίου 2018, 20:03

Ο Μανώλης Σάλιακας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Πετράκη για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ/Κισσαμικού, από την άλλη, θα περιμένει να δει την Παρασκευή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σελινιωτάκης, αφού λόγω της σύγκρουσης “κεφάλι με κεφάλι” με αντίπαλο στο ματς με τον Πλατανιά εκτός του ότι αποχώρησε λόγω ζάλης στο 30′, δε συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν Χαλκιαδάκης και Μαλόνγκα, που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση της Πέμπτης έχει ως εξής:

Την προσοχή στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο (24/11, 15:00 – Περιβόλια) στρέφει η ομάδα μας μετά το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον ΑΟΠ.

Την Πέμπτη η προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στη Μοναχή Ελιά περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιείχε τελειώματα φάσεων και αγωνιστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Σάλιακας, μετά τη συμμετοχή του στους αγώνες των πλέι οφ με την Εθνική Ελπίδων, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν Χαλκιαδάκης και Μαλόνγκα. Εκτός έμεινε ο Σελινιωτάκης λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι από το ματς της Τετάρτης (21/11) και θα φανεί την Παρασκευή (23/11) αν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad