Με Ροβίθη ο Εργοτέλης!

Football League 14 Σεπτεμβρίου 2018, 18:19

Ο Μανώλης Ροβίθης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Εργοτέλη για το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου (16/09) απέναντι στον Ερμή Αμυνταίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός επιθετικός έχει αφήσει πίσω του την άσχημη περίοδο με τον τραυματισμό στους χιαστούς και πλέον ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Δήλωσε, μάλιστα, ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιστροφή του.

Είπε αναλυτικά: « Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγωνιστικούς χώρους και βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της ομάδος μου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την νέα χρονιά. Βλέπω ότι έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλές βάσεις, για να κάνουμε φέτος κάτι ξεχωριστό.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή στην μακρινή Φλώρινα. Μπορεί ο αντίπαλος μας ν’ αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας έτσι ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί την αγωνιστική σεζόν».

Η αποστολή αναχωρεί για τη Φλώρινα το πρωί του Σαββάτου (15/09) και στις επιλογές του ο Νίκκι Παπαβασιλείου συμπεριέλαβε τους: Μπάτζιο, Μαζουλουξή, Βουτσά, Μπουρσέλη, Τσέλιο, Ιατρούδη, Bruce, Πάτα, Ροβίθη, Κατσιμήτρο, Χανιωτάκη, Efford, Σταθόπουλο, Jakubu, Καπνίδη, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκη.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards