Με Παπαματθαιάκη στη Football League

Football League 13 Ιουλ 2018, 11:27

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, που οδήγησε τον Ηρόδοτο στην ιστορική άνοδο, πήρε το "χρίσμα" από τη διοίκηση για να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία και στη Football League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Διοίκηση του Ηροδότου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη. Ο καταξιωμένος προπονητής με μεγάλη προπονητική εμπειρία, καθηγητής Φυσικής Αγωγής (απόφοιτος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού), επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου (Κάτοχος UEFA pro), συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την Διοίκηση του Συλλόγου, καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.

Υπό την καθοδήγηση του κ. Παπαματθαιάκη Μανώλη, ο Ηρόδοτος στέφθηκε πρωταθλητής του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ευχόμαστε και για τη νέα περίοδο τη συνέχεια στις επιτυχίες!

Papamathaiakis

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad