Με παίκτες της Κ19 το οικογενειακό δίτερμα στο Μάλεμε

Πλατανιάς | 12 Οκτωβρίου 2019, 23:11

Οικογενειακό δίτερμα με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μάλεμε για τον Πλατανιά.

Το γεγονός που ξεχωρίζει είναι ότι πήραν μέρος νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, τους οποίους είχε την ευκαιρία να “τσεκάρει” ο Γιάννης Τάτσης.

Ειδικότερα, από την Κ19 αγωνίστηκαν εφτά ποδοσφαιριστές, οι Αρτζίδης, Κολομπάκης, Δρικάκης, Χειμωνέτος, Αλιφιεράκης, Σελάμι και Σγουρούδης ενώ επίσης αγωνίστηκε και ο Πλανάκης που ανήκει στην Κ16.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει, μεταξύ άλλων, για το θέμα αυτό ο Πλατανιάς:

«Η προσπάθεια που γίνεται στον Πλατανιά Χανίων, για την προώθηση των παικτών που προέρχονται από τμήματα υποδομής είναι δεδομένη και συνεχής. Κάτι που αποδείχτηκε και πρόσφατα με την προώθηση του Σαμουήλ Νιαυραδάκη, αλλά και του πλέον άτυχου της φετινής σεζόν, Σπύρου Καρβούνη».

Από ‘κει και πέρα δεν αγωνίστηκαν ο Νίλι και ο Παπαδόπουλος που είχαν πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους αλλά και ο Ουές που εξακολουθεί να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και να απουσιάζει.

Η ενημέρωση από τον επίσημο Πλατανιά είναι η εξής:

Με το μυαλό στο αν και πότε θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα της Super League 2, συνεχίστηκαν καθημερινά στο Μάλεμε οι προπονήσεις της ομάδας μας.

Αυτές ολοκληρώθηκαν σήμερα με τη διεξαγωγή οικογενειακού διπλού, 90λεπτης διάρκειας και σε συνθήκες φιλικού αγώνα, όπου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Πλατανιά, κ. Γιάννης Τάτσης.

Εκτός ήταν ο τραυματίας Καρβούνης, ο Νίλι και ο Παπαδόπουλος που είχαν άδεια για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Ουές που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Το συγκεκριμένο πάντως δίτερμα, είχε διπλό στόχο. Τόσο, το να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους παίκτες της ομάδας μας -στο ποσοστό που αυτό είναι εφικτό από τη στιγμή που δεν διεξάγονται επίσημα παιχνίδια- όσο και να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες των ομάδων υποδομής του Πλατανιά, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε εκείνους της πρώτης ομάδας, υπό το βλέμμα του κ. Τάτση, αλλά και του τεχνικού διευθυντή κ. Βασίλη Αμανατίδη.

Ετσι, ο κ .Τάτσης, είχε την ευκαιρία να «τσεκάρει» παίκτες γεννημένους από το 2002, έως και το 2005. Συγκεκριμένα από την Κ19 πήραν μέρος οι Αρτζίδης, Κολομπάκης, Δρικάκης, Χειμωνέτος, Αλιφιεράκης, Σελάμι και Σγουρούδης, ενώ χρόνο συμμετοχής είχε και ο Πλανάκης που ανήκει στην Κ16. Παράλληλα οι τερματοφύλακες Ανωμεριανάκης και Βαρουξάκης, ακολούθησαν έξτρα πρόγραμμα προπόνησης, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του κ. Τάτση.

Η προσπάθεια που γίνεται στον Πλατανιά Χανίων, για την προώθηση των παικτών που προέρχονται από τμήματα υποδομής είναι δεδομένη και συνεχής. Κάτι που αποδείχτηκε και πρόσφατα με την προώθηση του Σαμουήλ Νιαυραδάκη, αλλά και του πλέον άτυχου της φετινής σεζόν, Σπύρου Καρβούνη.

Οι παίκτες του Πλατανιά, αύριο Κυριακή έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad