Με νέο προπονητή κόντρα στην Παλαιόχωρα και η Κηφισιά

Γ' Εθνική 9 Ιανουαρίου 2018, 13:17

Ο Μάρκος Μαυρομάτης αποτελεί παρελθόν ξανά για την Κηφισιά, με τη δεύτερη θητεία του να ολοκληρώνεται μετά από 1,5 χρόνο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Έτσι, μετά το Αιγάλεω και η Κηφισιά θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή απέναντι στην Παλαιόχωρα, στην αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή (14/01).

Ο Μαυρομάτης, που ήταν προπονητής του ΑΟΧ για 7 ματς τη σεζόν 2010-2011, ήταν στην Κηφισιά τις σεζόν 2013-2014, 2014-2015 και επέστρεψε την περασμένη σεζόν ξανά στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Μετά από 1,5 χρόνο καθοδήγησης της ομάδας μας από τον κύριο Μάρκο Μαυρομμάτη οι δρόμοι μας δυστυχώς χωρίζουν.

Ο coach, ανέλαβε την ομάδα κατά την περσινή περίοδο σε μια δύσκολη χρονική στιγμή και κατάφερε να την οδηγήσει με ασφάλεια στην σωτηρία ενώ κατά την φετινή περίοδο δημιούργησε μια ομάδα που κατά γενική ομολογία αδικείται από την βαθμολογική της συγκομιδή. Ο Μάρκος, αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, θεωρείται από όλους μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και χαίρει της εκτίμησης όλου του φιλάθλου κοινού της Κηφισιάς. Μάρκο,αφήνεις πίσω σου μόνο ευχάριστες και ξεχωριστές αναμνήσεις, φίλους και βαθιές συνεργασίες και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καρίερα του.

Coach, σ ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας και είναι περιττό να θυμίσουμε ότι η πόρτα του συλλόγου είναι πάντα ανοικτή για σένα! Η αξία, το ήθος και η προσφορά σου άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην ομάδα μας! Ευχαριστούμε για όλα.

 

Estrella