Με “καρέ” η πρώτη νίκη, δεύτερη ήττα ο Ποσειδών (pics)

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ηρακλής Νεροκούρου | 15 Σεπτεμβρίου 2018, 19:05

Με εντυπωσιακό "καρέ" τερμάτων (4-0), ο Ηρακλής Νεροκούρου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, απέναντι στον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι σε μία πολύ φιλόδοξη χρονιά όπως είναι η φετινοί, ηττήθηκαν για δεύτερη φορά σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά και την εντός έδρας ήττα από τα Απτερα στην πρεμιέρα.

Από τα πόδια του Α. Παπαδημητρίου ξεκίνησε το 1-0 του Ηρακλή, με τον Γιαννακούρο (φωτ.) να ολοκληρώνει ιδανικά τη φάση, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα.

Goal Giannakouros

Goal Giannakouros1

Από δημιουργός ο Παπαδημητρίου έγινε σκόρερ στο 2-0 στο 55′, με τον νεοεισελθόντα Γ. Παπαδημητρίου να κάνει το 3-0 στο 65′. Το τελικό αποτέλεσμα (4-0) διαμόρφωσε στο 80′ ο Γιαννακούρος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Avgeros Papadakis

Galanis

IMG 6923

Tsagarakis

Petrakis1

Papadogiannis1

Meroli Orbanof

IMG 6931

IMG 6923

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν και αυτό το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σπ. Κολομπάκη στα μέσα του δευτέρου μέρους.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Ευθυμόπουλος-Πολυθοδωράκης

Ηρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Μερόλλι, Κακαράς, Αυγέρος (62′ Γ. Παπαδημητρίου), Καράκης, Κοντόπουλος (75′ Κουτράκης), Α. Παπαδημητρίου (80′ Λαφαζάνης), Τσιριβάκος, Γιαννακούρος, Μεσαρχάκης, Πατελάκης (70′ Νικολόπουλος)

Ποσειδών Καμ./Ραπ. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Βαρουξάκης, Καβακόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μυφτάρι (70′ Ζιντιρίδης), Μαριανάκης, Σπ. Κολομπάκης, Μαλανδράκης, Αν. Κολομπάκης, Λιανιδάκης, Ομπάνορ, Παπαδάκης

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden