Με εφτά παίκτριες κόντρα στα Μελίσσια

ΟΑΧ | 16 Μαρτίου 2019, 23:35

Μια νέα αποστολή εκτός έδρας ακολουθεί για τα κορίτσια του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, αφού μετά τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (17/3, 14:30), θα αντιμετωπίσουν τον ΚΑΟ Μελισσίων.

Μάλιστα, ο ΟΑΧ αναχώρησε από τα Χανιά με μόλις… εφτά παίκτριες, απόδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, άρα η αποστολή του γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Βέβαια, σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει άγχος, αφού τα Μελίσσια είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και από τα φαβορί για άνοδο στην Α1.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΑΧ, ο προπονητής, Μάνος Μανουσάκης, τονίζει τα εξής:«Δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο μέσα από τα μπαράζ της δεύτερης θέσης. Σκληρή ομάδα, όμως οφείλουμε παρά τις απουσίες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσουμε την πιθανότητα νίκης που μας αναλογεί. Είμαι σίγουρος ότι τα κορίτσια μας θα συσπειρωθούν και θα καλύψουν τις απουσίες ώστε να ανταγωνιστούμε τα Μελίσσια».

Αναλυτικά η αποστολή για την Αντισφαίριση είναι η εξής: Ψυχογιού, Δεληγιάννη, Κουφογιάννη, Φωτιάδη, Παπαμαρκάκη, Δασκουλίδου και Βασιλογιαννάκη.

karta antonis garden