Με επιτυχία διοργανώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας “Heraklion 2017” (pics)

Γενικά Θέματα - Άλλα Σπορ | 8 Ιανουαρίου 2018, 17:48

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Ξίφος Μονομαχίας 2017 στα "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, οι οποίοι έλαβαν τα συγχαρητήρια του διεθνή παρατηρητή των αγώνων, Πίτερ Γκάμπριελ, που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, τόσο για την άψογη διοργάνωση, όσο για το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 174 αθλητές από 27 χώρες, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των σωματείων ξιφασκίας της Κρήτης και συγκεκριμένα της Αθλ. Λέσχης Ξιφασκίας Χανίων, της ΓΕΗ, του ΑΟ Θησέα, και της Αθλ. Λέσχης Μεσσαράς. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κα γ.γ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Εμμανουήλ Κατσιαδάκης, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την τεράστια επιτυχία του Παγκόσμιου Κυπέλλου:  «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο παρατηρητής των αγώνων μας έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια, καθώς όπως είπε η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα.»

xifaskia heraklion 7

xifaskia heraklion 2

xifaskia heraklion 4
xifaskia heraklion 6

karta antonis garden