Με δυνατό αντίπαλο (Κρόνο) και σε νέα έδρα (Σούδα)

ΟΑΧ | 2 Μαρτίου 2019, 0:11

Κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Α2 και σε μία νέα έδρα, το κλειστό της Σούδας, θα αγωνιστούν το Σάββατο (2/3, 14:00) τα κορίτσια του ΟΑΧ.

Πρόκειται για το παιχνίδι απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α1. Το ματς γίνεται στη Σούδα λόγω των αγώνων που θα φιλοξενηθούν το Σαββατοκύριακο στον Κλαδισό και αφορούν το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Η σχετική ενημέρωση από τον ΟΑΧ για το ματς που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Α2 είναι η εξής:

Δύσκολη αποστολή στη Σούδα κόντρα στον Κρόνο

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το κλειστό γυμναστήριο Σούδας, στο οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (2/3, 14:00) τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Η αναμέτρηση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Α2 θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη για τον Μάνο Μανουσάκη και τις παίκτριες του. Ωστόσο, το κίνητρο είναι μεγάλο για τον ΟΑΧ ο οποίος σε κάθε περίπτωση θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην προσπάθεια που καταβάλλει έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

«Δύσκολο παιχνίδι σε μια άλλη έδρα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και να κάνει μια ωραία ατμόσφαιρα σε ένα γήπεδο πιο μικρό. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να χτυπήσουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Εχουμε κάνει καλή δουλειά τις δύο τελευταίες εβδομάδες και θα δώσουμε την ψυχή μας για τη νίκη», τονίζει σε δηλώσεις του ο κόουτς Μανουσάκης.  

Το ευχάριστο για τον ΟΑΧ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς κι διαθέσιμα είναι όλα τα κορίτσια.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Βασιλογιαννάκη, Δασκαλάκη, Δασκουλίδου, Δεληγιάννη, Δερμιτζάκη, Δρικάκη, Κουφογιάννη, Παπαδάκη, Πρασιανάκη, Σκουμπάκη, Φωτιάδη και Ψυχογιού.

  

karta antonis garden