Με Δασκαλάκη, Ουές, Μπουρσέλη, Ροβίθη στην Κίνα η Εθνική Ενόπλων

Ποδόσφαιρο 14 Οκτωβρίου 2019, 17:48

Αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Κίνα η Εθνική Ενόπλων για να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόπλων Δυνάμεων. Στην 20μελή αποστολή ο Ουές του Πλατανιά, οι Μπουρσέλης - Ροβίθης του Εργοτέλη και ο Τάσος Δασκαλάκης.

Τετραπλή η Κρητική συμμετοχή Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων (CISM). Στους ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Θόδωρος Παχατουρίδης βρίσκονται ο Χανιώτης τερματοφύλακας Τάσος Δασκαλάκης, ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων ακραίος αμυντικός του Πλατανιά, Αμπντούλ Ραχμάν Ουές και οι Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, Αντώνης Μπουρσέλης – Μανώλης Ροβίθης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Λυμπερόπουλο, Δασκαλάκη, Χοτζάλι, Τζανδάρη, Γκίνο, Ροβίθη, Μπουρσέλη, Οικονομόπουλο, Βλάχο, Μάναλη, Σμυρλή, Κουϊρουκίδη, Κωνσταντινόπουλο, Βίλα, Στρίγγα, Παπουτσογιαννόπουλο, Ουές, Φουκαρά, Βουρνάζο, Καραμάνο.

Η Εθνικής μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον όμιλό της την Αίγυπτο (16/10), τον Καναδά (18/10) και το Ομάν (20/10). Η επιστροφή στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου. Προπονητής είναι ο Θόδωρος Παχατουρίδης και βοηθός του ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad