Με αξιοπρέπεια απέναντι σε Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 10 Ιανουαρίου 2018, 12:38

Εν μέσω μίας δύσκολης κατάστασης που βιώνει σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 2-0 του πρώτου αγώνα και την φάση των "16" στο Κύπελλο. Ζητούμενο για τον Πλατανιά είναι να παρουσιάσει μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή εμφάνιση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εξάλλου, το μυαλό των παικτών αλλά και του προπονητή βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη, εκεί όπου το Σάββατο ο Πλατανιάς ουσιαστικά παίζει πλέον μια κατηγορία… Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του διακατέχεται από ενθουσιασμό, καθώς σε αυτό το παιχνίδι πρόκειται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του από την Εβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς, από την άλλη και για το νέο προπονητή, Οσκαρ Γκαρθία, θα είναι η πρώτη φορά που θα κοουτσάρει την νέα του ομάδα.

Ουσιαστικά σε ό,τι αφορά την πρόκριση, αυτή έχει κριθεί από το πρώτο ματς στα Περβόλια και το σημερινό παιχνίδι θεωρείται τυπικής διαδικασίας. Για τον Πλατανιά είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Μικαέλ Μαλσά, που είναι ο μοναδικός καινούργιος που δεν έπαιξε στη Λεωφόρο, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Στάμου και ο τιμωρημένος Ντικαμονά.

Estrella