Με ανατροπή το “γειτονικό” ντέρμπι με τον Ηρακλή (pics)

Ικαρος Μουρνιών Ηρακλής Νεροκούρου | 14 Δεκεμβρίου 2019, 19:19

Με ανατροπή κρίθηκε η "γειτονική" αναμέτρηση των Νεροκούρου, με τον Ίκαρο να επικρατεί του Ηρακλη ως τυπικάς γηπεδούχος με σκορ 2-1.

Μάλιστα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χανίων και με φόντο την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού.

Το πρώτο μέρος είχε γκολ για τον Ηρακλή και ο Οκερέκε ήταν εκείνος που τον έβαλε μπροστά στο σκορ, με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου.

Η απάντηση του Ικάρου σημειώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους.

Αρχικά στο 56′ ο Αγγέλου ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουντακόπουλος πέτυχε την ολική ανατροπή.

Ο Ίκαρος διατηρεί τα σκίπτρα της τέταρτης θέσης στην Α’ κατηγορία, την ίδια ώρα που ο Ηρακλής βρίσκεται λίγο πιο κάτω στην 7η.

Ikaros Iraklis3

Ikaros Iraklis2

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης – Παναγόπουλος

Ικαρος Μουρνιών (Σταμάτης Φλεμετάκης): Νιαουνάκης, Σοφιανόπουλος, Χαϊντούτης (25′ Αγγέλου), Ροδοκανάκης (46′ Κουργιαντάκης), Στεργίου, Μπομπολάκης (70′ Γαλεράκης), Μπουντακόπουλος, Ζυμβραγάκης, Λιάσκας (68′ Γιαννολάρης), Χριστόπουλος

Hρακλής Νεροκούρου (Σπύρος Γαλάνης): Πετράκης, Αμαξόπουλος, Μαθιουδάκης, Κωνσταντουδάκης, Τσιριβάκος, Παπαδημητρίου, Γιαννακούρος, Οκερέκε, Αυγέρος, Κουτράκης (70′ Ματζοράκης), Μάνικος (80′ Μυριδάκης)

Bobolakis Tsirivakos

Flemetakis

Galanis

Ikaros Iraklis1

Ikaros Iraklis1

Ikaros Iraklis11

Ikaros Iraklis10

Ikaros Iraklis9

Ikaros Iraklis8

Ikaros Iraklis6

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad