Με αισιοδοξία συνεχίζεται η προετοιμασία στο Καστέλι

Θύελλα Καλαθ. | 29 Αυγούστου 2018, 15:30

Με καθημερινές προπονήσεις η Θύελλα Καλάθενων συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καστέλι για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Μία χρονιά που έχει ξεκινήσει με αρκετή όρεξη και διάθεση εδώ και ένα μήνα, με τη Θύελλα να πορεύεται με έναν νέο προπονητή, τον Κώστα Παρασκάκη ο οποίος έχει διαδεχτεί τον Θοδωρή Μπατιστάκη.

Στα μεταγραφικά υπήρξε σημαντική ενίσχυση, με την πιο σπουδαία προσθήκη να είναι αυτή του Ζαχαρία Κομπογεννητάκη ο οποίος μετά από 3 χρόνια και 2 πρωταθλήματα με το ΣΥΝΚΑ καθώς και συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, θα βρεθεί στη Θύελλα.

Από ‘κει και πέρα, ανανέωσε όλο το έμψυχο δυναμικό ενώ υπήρξαν κάποιες επιστροφές (Παπαδάκης-Καρεφυλλάκης) και προσθήκες εκτός Χανίων με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Παρασκάκη έχει δώσει μέχρι στιγμής δύο φιλικά παιχνίδια, με Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών και Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ, ενώ είναι προγραμματισμένα ακόμα δύο.

Το απόγευμα της Τετάρτης (29/8) θα αντιμετωπίσει την Υρτακίνα ενώ την προσεχή Κυριακή θα παίξει με την Κορωνίδα σε ακόμα ένα δυνατό “τεστ” στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Παράλληλα, η ομάδα θα μάθει και τους πρώτους αντιπάλους της στην έναρξη του πρωταθλήματος στην προγραμματισμένη κλήρωση της ΕΠΣ Χανίων που θα γίνει την Τετάρτη στο Κολυμπάρι.

Φωτ. από το: sadentrepese.blogspot.com

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad