Με αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα χρονιά

Πανακρωτηριακός | 24 Ιουλίου 2018, 11:48

Με αισιοδοξία ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Πανακρωτηριακό που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) στα Καθιανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πριν από την έναρξή της, ομιλία στους παίκτες απηύθυναν ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης, ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Κελάκης και ο προπονητής Γιώργος Τσομπάνογλου που έδωσαν το στίγμα της νέας χρονιάς.

Ακολούθησε στη συνέχεια η προπόνηση από το τεχνικό επιτελείο με τους Τσομπάνογλου, Γιαννόπουλο και Τσιπιανίτη να βάζουν το πρώτο λιθαράκι για το χτίσιμο του Πανακρωτηριακού.

Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική παροχή της ΜΟΒΙΑΚ προς τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι πλέον ασφαλισμένοι σε περίπτωσης που χτυπήσουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία, ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο γήπεδο Καθιανών, η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Πριν την προπόνηση μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης ΚΕΛΑΚΗΣ και φυσικά ο Γιώργος ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ, δίνοντας το στίγμα της νέας χρονιάς, που αναμένεται πολύ απαιτητική.

Ένα σημαντικό νέο που αφορά στην οργάνωση και στις προσφερόμενες παροχές προς τους ποδοσφαιριστές, ήταν η χορηγία της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ, καθώς όλοι πλέον θα είναι ασφαλισμένοι σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

Στη συνέχεια ο Γιώργος ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ και οι συνεργάτες του Μάκης ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ και Αλέξης ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ, έβαλαν το πρώτο λιθαράκι στο χτίσιμο της ομάδας, για τη νέα χρονιά.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, έδωσαν το παρόν, ενώ υπήρχαν και παρουσίες… έκπληξη!

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση, μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad