Με αισιοδοξία και παρουσία των νέων η “πρώτη” στον Βάμο (pics+video)

Κορωνίδα | 27 Ιουλίου 2018, 17:28

Το απόγευμα της Πέμπτης (26/7) ξεκίνησε η χρονιά και μαζί τα... βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο γήπεδο του Βάμου έγινε η πρώτη συνάντηση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν υπό τις οδηγίες του Παντελή Μπερικάκη ο οποίος συνεχίζει για 4η συνεχή χρονιά στον σύλλογο.

Στην “πρώτη” της ομάδας βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλοι οι νέοι παίκτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για την Κορωνίδα και τους στόχους της φέτος.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες με καθημερινές προπονήσεις στο ίδιο γήπεδο ενώ το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο το Σάββατο 11 Ιουλίου εντός έδρας με τον Άρη Ρεθύμνου.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που έκαναν στο κανάλι της ομάδας στο Youtube ο προπονητής Παντελής Μπερικάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κυριάκος Τραϊτοράκης καθώς και έξι παικτες της ομάδας.

berikakis

Mπερικάκης: «Θέλω να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους με το χανιώτικο ποδόσφαιρο και στην ομάδα μας. Θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά, ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο με 18 ομάδες που θα “πέφτουν” οι τέσσερις. Αν δεν υπάρξει ο πρωταθλητισμός, θα έχει μεγάλα προβλήματα οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς προσπαθήσαμε να ενισχυθούμε σε θέσεις που “πονάγαμε”, ήρθαν αρκετά παιδιά. Ήδη έχουμε κάνει 8 μεταγραφές, τα παιδιά που ήρθαν θα φέρουν μία άλλη ποιότητα στην ομάδα. Πρόκειται για έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές.

Αν καταφέρουμε να δέσουμε και να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα, ας ελπίσουμε η Κορωνίδα να είναι από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Τα νέα παιδιά θα βοηθήσουν, έχουμε επίσης 3-4 παιδιά που είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα Χανιά αλλά και στην Κρήτη. Αξίζει να έρθει κάποιος να τα παρακαλουθήσει.

Η παρουσία των έμπειρων θα τα βοηθήσει, πρόκειται για παιδιά 15-16 χρονών. Βασικός στόχος μας είναι να αποτελέσουμε μία έκπληξη για το χανιώτικο ποδόσφαιρο φέτος.  Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Θα ήθελα να συλλυπηθώ και να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των ανθρώπων στην Αθήνα. Να πω καλό παράδεισο στους ανθρώπους. Δυστυχώς αυτά είναι τα άσχημα της ζωής, όλα τα άλλα είναι δευτερέυοντα. Εμάς παρ’ όλα αυτά είναι η δουλειά μας για αυτό και κάνουμε αναφορά και εύχομαι και πάλι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

koronida proti

Λευτέρης Ψαρουδάκης: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές να έχουν την υγειά τους. Έχω παρακολουθήσει από πέρυσι την ομάδα. Φέτος μαζί όλοι οι καινούριοι που ήρθαμε μαζί με τα νεαρά παιδιά θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Αυτό θα δέιξει με την προπόνηση και τη δουλειά. Από τη δική μου πλευρά είμαι ευχαριστημένος με τη μεταγραφή μου και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Παύλος Νενεδάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου Παντελή Μπερικάκη για την επιμονή του να έρθω. Πήρα τη μεγάλη απόφαση και εγώ να έρθω στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Είμαι γνώστης του αν και έρχομαι από το Ρέθυμνο. Έχω παίξει παλαιότερα στον Ακρίτα, ελπίζω να βοηθήσω τα νέα παιδιά με την εμπειρία μου. Η ομάδα έχει ένα αξιόλογο σύνολο από όσο γνωρίζω. Ελπίζω να έχουμε μία υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και οι στόχοι να επιτευχθούν μέσα στο γήπεδο».

Screenshot 20180727 170513

Νίκος Γωνιωτάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητη για την πρόταση που μου έκανε. Ένα καινούριο πρωτάθλημα για εμένα, εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα να πετύχουμε τους στόχους μας και τα υπόλοιπα να τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Βασίλης Μαυρογιαννάκης: «Εύχομαι υγεία στην ομάδα πρώτο από όλα. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου Παντελή Μπερικάκη για την πρόταση. Να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να πάμε ψηλά γιατί η ομάδα έχει ταλέντο και μέλλον».

Λευτέρης Γουνάκης: «Καλή χρονιά να έχουμε εύχομαι σε όλα τα Χανιά, στους συμπάικτες μου και σε όλα τα σωματεία. Να τελειώσει αυτός ο γολγοθάς που είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα και να περάοσυμε όσο πιο όμορφα μπορούμε. Εύχομαι στην ομάδα και τον προπονητή πάντα επιτυχίες να μας παλεύει».

Οδυσσέας Κελαϊδής: «Καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα. Καινούρια ομάδα και στόχοι για εμένα. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα που θέλει να χτίσει κάτι καλύτερο από πέρυσι. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις όλα μέσα στο γήπεδο».

Κυριάκος Τραϊτοράκης : «Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σε ψηλά στάδια με σοβαρότητα και δεν πρέπει να είμαστε υπερφυσικοί. Τα πράγμστα θα δείξουν μέσα στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα φανούν στο τέλος με τη βαθμολογία. Να συγχαρώ τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι προσπαθούν πραγματικά. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά και να κάνουμε αυτά που θέλουμε».

 Παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις και τα πλάνα από την προπόνηση από το κανάλι της Κορωνίδας:

Estrella

Rabona ad