Μετράνε δυνάμεις Εργοτέλης-Πλατανιάς

Πλατανιάς | 25 Νοε 2018, 12:30

Η 6η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ βρίσκει Εργοτέλη και Πλατανιά να τίθενται αντιμέτωποι σε ένα ντέρμπι κορυφής. Ειδικότερα, η ομάδα του Γιάννη Τάτση θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο και να βρεθεί στην κορυφή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μια δύσκολη αποστολή περιμένει έτσι και τις δύο ομάδες που μέχρι τώρα εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα. Από τη μία, ο ενθουσιώδης Εργοτέλης και από την άλλη, ο πολύ δυνατός αμυντικά και επιθετικά αποτελεσματικός Πλατανιάς θα διεκδικήσουν τη νίκη στον αγώνα που χωρίς αμφιβολία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Για τον Πλατανιά είναι ένα τεστ αυτός ο αγώνας για το πού μπορεί φέτος να φτάσει, ενώ πιθανό θετικό αποτέλεσμα θα δημιουργήσει σημαντικές προοπτικές για τη συνέχεια. Ένας Πλατανιάς που με όπλο την θετική ψυχολογία αλλά και την θωρακισμένη του άμυνα ελπίζει ότι θα καταφέρει να περάσει αυτό το εμπόδιο στο Παγκρήτιο Στάδιο με επιτυχία. Από την άλλη, και ο Εργοτέλης ποντάρει στη νίκη που θα τον διατηρήσει σε κάθε περίπτωση πρώτο.

Η αποστολή του Πλατανιά είναι η εξής: Γκοτ, Σικαλιάς, Ποζατζίδης Στ., Ουές, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σαάντο, Τσακμάκης, Κόρτσταμ, Πουρζιτίδης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Νίλι, Παπανικολάου, Λάζιτς, Μιγκέλ, Ποζατζίδης Χ., Σινγκ.

Η αποστολή του Εργοτέλη είναι η εξής: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Μπρους, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Εφορντ, Μανουσάκης, Κούατενγκ, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος

Το κρητικό ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 15:00 με διαιτητή τον Καραντώνη (Ημαθίας), βοηθούς τους Γιάντση (Ημαθίας) και Νταβέλα (Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Σωτηριάδη (Λασιθίου).

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad