Μεταγραφική… Σούμα για Ρεθυμνιακό

Γ' Εθνική 16 Οκτωβρίου 2019, 16:40

Κάτοικος Σοχώρας είναι ο Αλχασάν Σουμά από τη Γουινέα. 0 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας, ενώ είναι διεθνής με την Κ17 της Εθνικής Γουινέας.

Ο Σουμά ανήκε μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο στον Αστέρα Τρίπολης. Στην Ελλάδα ήρθε το 2017. Πριν αγωνίσθηκε στην Ασπάϊρ Ακάντεμι του Κατάρ.

Το βιογραφικό του Αλχασάν Σουμά:
2016-2017: Ασπάϊρ Ακάντεμι (Κατάρ)
2017-2018: Αστέρας Τρίπολης (Super League)
2018-2019: Δόξα Δράμας (Football League) – Δανεισμός
30/6’2019: Αστέρας Τρίπολης (επιστροφή από δανεισμό)

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή με την U17 της Γουϊνέας, Αλχασάν Σουμά (Alhassane Deco Soumah). Ο 19χρονος (γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1999) μέσος, έχει φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (Super League), και της Δόξας Δράμας (Football League) και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο, όσο και ως ακραίος μεσοεπιθετικός και στις δυο πλευρές. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας.»

Αλχασάν Σουμά: Υπόσχομαι να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως “δελφίνι” ο νεαρός Αφρικανός επιθετικός, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ρεθυμνιακού. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί, με βοήθησε να νιώσω άνετα. Ευχαριστώ όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω ώστε να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ήδη είδαν την νέα μου ομάδα στον Κυριακάτικο αγώνα μας και πιστεύω ότι με την προσπάθεια όλων, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad