Μεταγραφικά και… άλλα – Εξελίξεις μετά τον Λεβαδειακό

Πλατανιάς | 16 Ιανουαρίου 2018, 21:17

Ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ή δυο ακόμη μεταγραφών είναι στον Πλατανιά. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το... αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως παραδέχονται εξάλλου στον Πλατανιά, η ομάδα έχει ανάγκες σε δύο τουλάχιστον θέσεις, αυτές του δεξιού μπακ, αλλά και του δημιουργικού μέσου. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στο προσκήνιο, αλλά στον Πλατανιά το θέμα θα μπορούσε να τεθεί σε μια νέα διάσταση, άπαξ και κερδηθεί το ματς με τον Λεβαδειακό, που επί της ουσίας αποτελεί και το τελευταίο χαρτί για την παραμονή.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα εξής: Ο Στανισάβλιεβιτς παραμένει στην ομάδα και παρότι δεν ταξίδεψε με την αποστολή στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Πλατανιά, κοινώς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο και δη ότι αποχωρεί. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους παίκτες που είτε ακούστηκε, είτε κάποια στιγμή θεωρήθηκε ως βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν και αυτό αφορά τους Μπούντνικ και Γκρζέλτσακ.

Ενδιαφέρον από την άλλη παρουσιάζει η περίπτωση του Πλιάτσικα, που όπως γίνεται γνωστό βρίσκεται στην… Αθήνα και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται σίγουρα για το ματς με τον Λεβαδειακό, με την απουσία του από την αγωνιστική δράση να παρατείνεται.

Estrella