Μεταγραφές από το… ψηλό ράφι

Πλατανιάς | 10 Ιουλίου 2018, 17:24

Ενας... πρωταγωνιστικός Πλατανιάς όσον αφορά τους στόχους που θα θέσει, θα πρέπει ν' αναμένεται την επόμενη χρονιά. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μπορεί στην παρούσα χρονική στιγμή να μην έχουν γίνει ακόμα κάποιες προσθήκες, που να μαρτυρούν το τι θα συμβεί και πολύ περισσότερο που να “δηλώνουν” τον αγωνιστικό στόχο που θα θέσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ ο Πλατανιάς, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει από τον Βασίλη Αμανατίδη με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας είναι από το… ψηλό ράφι. Συγκεκριμένα, πρόκειται για παίκτες που η αναφορά τους και μόνο θα δηλώνει ότι ο Πλατανιάς θα θέσει ως στόχο να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ 1 ή 2, αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι του χρόνου θα υπάρχουν δύο κατηγορίες στη Σούπερ Λιγκ.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά γίνεται γνωστό ότι με κάποιους παίκτες που για την ώρα δεν είναι σε θέση ακόμα να γίνουν γνωστοί, έχει προχωρήσει περισσότερο και φαίνεται να απομένουν λεπτομέρειες για να υπογράψουν.

Τέλος, για το θέμα του προπονητή, επίσης απομένει να ξεκαθαρίσει ποια συμφωνία θα προχωρήσει ο Πλατανιάς και όπου είναι το πιθανότερο, ο αντικαταστάτης του Γιάννη Χατζηνικολάου να είναι ο Βραζιλιάνος, Πάουλο Κάμπος.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad