Μετά το Τάμπερε και τη Βουδαπέστη… η Γλασκώβη για τις Χανιώτισσες πρωταθλήτριες!

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 1 Αυγούστου 2018, 22:41

Στην τρίτη σερί μεγάλη διοργάνωση που διεξάγεται φέτος στην Ευρώπη μετά το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Τάμπερε της Φινλανδίας και τη Βουδαπέστη αντίστοιχα, ετοιμάζονται να λάβουν μέρος οι Ολγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη.

Οι τρεις Χανιώτισσες πρωταθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων βρίσκονται ήδη στη Γλασκώβη όπου τους περιμένει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Αυτή, είναι η τρίτη μεγάλη διοργάνωση που τις περιμένει, έχοντας καταφέρει ήδη σημαντικές διακρίσεις στις προηγούμενες που πήραν μέρος.

Αξιο αναφοράς επίσης είναι το γεγονός ότι στο ίδιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος ακόμη δύο Χανιώτες και δη στην κολύμβηση. Φυσικά, αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Απόστολο Παπαστάμο και την Αννα Ντουντουνάκη.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης είναι η εξής: Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Βασιλική Κοφίδη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Ολγα Κουργιαντάκη, Ιφιγένεια Δίπλα, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad