Μετά το Παγκόσμιο, το Μεσογειακό Κύπελλο για τις Χανιώτισσες

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 24 Ιουλ 2018, 19:00

Συνέχεια στις υποχρεώσεις για τα κορίτσια καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνεται τις επόμενες ημέρες με μία νέα διοργάνωση που θα διεξαχθεί στη Σεβίλη.

Αυτή τη φορά πρόκειται για το Μεσογειακό Κύπελλο, στο οποίο παρούσες θα είναι οι Αθηνά Αλατζά (φωτ.) και Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Συγκεκριμένα, οι δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες επελέγησαν στην 12μελή αποστολή της Εθνικής, η οποία θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στους αγώνες που θα διεξαχθούν μεταξύ 26 και 29 Ιουλίου στην πόλη της Ισπανίας. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε στη Βουδαπέστη το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο οποίο πήραν μέρος άλλα τρία κορίτσια του ΝΟΧ, οι Ολγα Κουργιαντάκη, Βιολέτα Ζουζούνη και Νικολέτα Παπαγεωργίου.

Αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αποτελείται από τα εξής κορίτσια: Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ελένη Φραγκάκη, Βάια – Σταυρούλα Ελένη, Ανδριάννα Μισίκεβιτς, Ελένη Δεληγιάννη, Αθηνά Αλατζά, Θωμαΐς Θεδοωρίδου, Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Κατερίνα Μπέκου.

karta antonis garden

Rabona ad