Μετά την Καλλιθέα, αφαίρεση βαθμών και για τη Βέροια

Football League 25 Ιανουαρίου 2018, 21:21

Μεγάλα είναι τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τις ΠΑΕ της Football League, καθώς μετά την Καλλιθέα και η Βέροια δέχτηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο λόγος δεν είναι άλλος από οφειλές σε ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Αντόνιο Γκονζάλες, με την μακεδονική ομάδα να έχει προθεσμία έξι ημερών για να εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή. 

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμ. 121/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και την FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή TOMAS GONZALEZ ANTONIO, από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 31-01-2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards