“Μεγάλωσε” το χορτάρι στα Περβόλια;

Ποδόσφαιρο 23 Νοεμβρίου 2018, 17:49

Σχολιάστηκε αλλά δεν έγινε ειδική αναφορά. Ο λόγος για το χορτάρι του γηπέδου Περιβολίων που για πρώτη φορά, ουσιαστικά από τον καιρό που ανακαινίστηκε το γήπεδο, παρουσιάζει μία εικόνα που μόνο ευχάριστη δεν είναι.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος δείχνει να είναι επιβαρυμένος και ειδικότερα σε μια όχι και τόσο καλή κατάσταση, όπως τουλάχιστον φάνηκε στο χανιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Πλατανιά-ΑΟΧ/Κισσαμικό. Με δεδομένο μάλιστα ότι ακόμα δεν έχουν “πιάσει” οι πολλές βροχές, ούτε έχει έρθει ο βαρύς χειμώνας, ως εκ τούτου, αυτό το γεγονός μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλεί… Ολα αυτά κι ενώ η επισπορά ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, μια διαδικασία που κάθε φθινόπωρο “ζωντανεύει” το χορτάρι και το κάνει πιο ανθεκτικό για την περίοδο του χειμώνα. Ενδεχομένως να έχει “μεγαλώσει” το χορτάρι; Μην ξεχνάμε ότι πλέον βαδίζουμε στον 7ο χρόνο από τότε που ανακαινίστηκαν τα Περβόλια και άλλαξε εξ ολοκλήρου το χορτάρι.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια, αν και από εδώ και στο εξής ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad